AlgemeenIncidenten

Politie: ‘Schuttingbrand staat los van alle andere branden’

- advertentie -

Winschoten – Een brand onder een bestelbus en een deel van een schutting afgelopen nacht achter de Lijsterbeslaan in Winschoten werd op tijd in de kiem gesmoord. Het vuur werd vermoedelijk rond twaalf uur aangestoken.

- advertentie -

‘Wij zijn op zoek naar mensen die rond dat tijdstip iets hebben gezien of op een andere manier iets over de zeer waarschijnlijk brandstichting weten te vertellen.’ Aldus de politie.

Toen de politie vrij snel na de melding aankwamen had de eigenaar, een 41-jarige Winschoter, de vlammen onder de bus al gedoofd. De brandweer bluste een schutting die ook vlam had gevat.

‘De brand staat in ieder geval los van de branden vorig weekend op het industrieterrein in Winschoten. Mogelijk dat problemen op het relationele vlak de achtergrond vormen van de brand van afgelopen nacht.’ Meldt de politie.

Tips
‘Mocht je dus iets hebben gezien of gehoord dan graag een telefoontje naar ons (0900-8844). Wil je anoniem blijven bel dan met Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000.’ Sluiten zij hun bericht af.

Lees ook: Schutting vat door nog onbekende oorzaak vlam in Winschoten

Foto: Gerrie de Groot/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button