Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenGemeentePolitiek

Uitreiking Koninklijke onderscheidingen aan drie afscheid nemende raadsleden

- advertentie -

Winschoten – In verband met hun vertrek uit de gemeenteraad van Oldambt reikte burgemeester Pieter Smit tijdens de laatste raadsvergadering van de zittingstermijn 2014-2018, op woensdag 28 maart 2018 een Koninklijke onderscheiding uit aan drie raadsleden:

- advertentie -

Mevrouw H.M. Rijlaarsdam-Sikma, raadslid voor de VVD
Mevrouw Rijlaarsdam was van 2006 tot 2010 raadslid van de voormalige gemeente Scheemda en sinds 2010 raadslid van de gemeente Oldambt. Reeds eerder, in de periode 1998 tot 2002, was zij raadslid voor de partij Student en Stad in de gemeente Groningen.

(Lees verder onder de foto)

De heer F.J. Huizing, raadslid voor het CDA
De heer Huizing was van 2002 tot 2010 raadslid van de toenmalige gemeente Scheemda en sinds 2010 raadslid van de gemeente Oldambt.

(Lees verder onder de foto)

De heer G. van der Wal, raadslid fractie Van der Wal
De heer Van der Wal was van 1994 tot september 2001 en van 2006 tot 2010 raadslid van de voormalige gemeente Winschoten. Van 2001 tot 2006 was hij wethouder in Winschoten. Sinds 2010 is de heer Van de Wal raadslid van de gemeente Oldambt.

(Lees verder onder de foto)

Bovengenoemde raadsleden hebben minimaal drie termijnen als raadslid deel uitgemaakt van de gemeenteraad. Zij keren in de komende raadsperiode niet terug als raadslid. Op grond hiervan komen deze raadsleden bij hun defungeren in aanmerking voor benoeming tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Foto’s: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button