AlgemeenSport

S.C. Scheemda en V.V. Westerlee slaan handen ineen

- advertentie -

Scheemda/ Westerlee – Gezien de huidige ontwikkelingen bij het jeugdvoetbal hebben er de afgelopen tijd oriënterende gesprekken plaatsgevonden tussen S.C. Scheemda en V.V. Westerlee. Dat meldt S.C. Scheemda aan OldambtNu.nl.

- advertentie -

Bij beide verenigingen wordt de noodzaak ingezien om samenwerking tussen beide jeugdafdelingen voor te bereiden. (SJO – Samenwerkende Jeugd Organisatie). Het doel van de verbintenis is om elk kind in zijn/haar leeftijd meer op zijn/haar niveau in de buurt te laten voetballen.

Op dit moment is de jeugd kadergroep met elkaar in gesprek om afspraken vast te leggen. Medio april zal er meer duidelijkheid zijn en zullen de leden en ouders nader worden geïnformeerd.

Foto: Jeroen Bos (bewerkt door OldambtNu.nl)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button