AlgemeenKort nieuwsOp stap

Het Tafelhuis in Winschoten zoekt een goed doel

- advertentie -

Winschoten – Na 3 succesvolle edities is de organisatie van Het Tafelhuis alweer druk bezig met de voorbereidingen van Het Tafelhuis 2018. Deze zal van 13 t/m 16 december plaats vinden in Cultuurhuis de Klinker te Winschoten.

- advertentie -

Het Tafelhuis is een project van serviceclub Round Table Winschoten, welke zich inzet voor goede doelen. De afgelopen jaren hebben zij met Het Tafelhuis mooie bedragen binnen gehaald voor o.a. de Voedselbank en Stichting Jarige Job. Voor dit jaar vragen zij het publiek om mee te denken voor een goed doel.

Voor meer informatie en/of het doorgeven van uw suggestie voor het goede doel kijk op de Facebook pagina van Het Tafelhuis of stuur een mail naar redactie@hettafelhuis.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button