Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenGemeente

Programma afscheid en uitvaart burgemeester Pieter Smit

- advertentie -

Winschoten – Inwoners die afscheid willen nemen van burgemeester Pieter Smit zijn van harte welkom om een erehaag te vormen op de route die voert vanaf zijn woning in Scheemda tot aan De Klinker in Winschoten. Zo komt Pieter naar de mensen toe.

- advertentie -

Op de historische brandweerauto ‘Oome Dirk’ wordt hij op dinsdagochtend 17 april vanaf 9.00 uur naar De Klinker gebracht, waar hij rond 11.00 uur aankomt. De plaatsen en bijbehorende straten zijn hieronder weergegeven:

Scheemda: Langeweg, Plantsoenlaan, Stationsstraat, Oude Rijksweg, Molenstraat, Kerkstraat, Diepswal, Vredehovenplein, Hogeweg, Stationsstraat, Eeksterweg, Haven Zuidzijde, Provincialeweg

Heiligerlee: Provinciale weg door Heiligerlee richting Winschoten

Winschoten: Grintweg, Molenweg, Bovenburen, Beertsterweg, Renselkade, Havenkade West, Industrieweg, Wilhelminasingel, Schönfeldplein, Langestraat, Oldambtplein, Zeeheldenstraat

Afscheidsbijeenkomst in Cultuurhuis De Klinker
De afscheidsbijeenkomst in De Klinker is voor iedereen thuis live te volgen via RTV GO! en via de Facebookpagina van OldambtNu.nl. De bijeenkomst in De Klinker is uitsluitend toegankelijk voor genodigden.

Uitvaart
Aansluitend op de bijeenkomst in De Klinker vindt de uitvaartplechtigheid plaats in besloten kring.

Bloemen en condoleances
Voor het gemeentehuis in Winschoten is aan de zijde van de Langestraat gelegenheid tot het leggen van bloemen. Op diverse locaties in de gemeente liggen condoleanceregisters. Zie voor informatie www.gemeente-oldambt.nl. Er is ook een digitaal condoleanceregister: http://www.condoleance.nl/16981/pieter-smit.html.

Rouwstukken
Wilt u een kaart of een rouwstuk sturen aan de familie? Dan kan dit via de gemeente aan de Johan Modastraat 6 in Winschoten. Wij adviseren u om rouwstukken maandag te laten bezorgen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button