AlgemeenKort nieuwsOp stap

Inschrijving Oldambtster Nachtrit is geopend

- advertentie -

Winschoten – Op zaterdag 30 juni 2018 wordt voor de 6e keer de Oldambtster Nachtrit georganiseerd. De Round Table 41 (RT41) heeft het uitzetten van de route wederom uitbesteed aan Business Rally Events (BRE) onder leiding van Wopke Hettema. Hij heeft veel ervaring in het organiseren van ritten en er reeds vele uitgezet. Kijk hiervoor op http://www.businessrallyevents.nl.

- advertentie -

Deelname aan de Oldambtster Nachtrit is mogelijk in youngtimers en klassiekers met een bouwjaar van 1987 of ouder, een cabrio of een exclusieve auto (na goedkeuring door de organisatie).

Het inschrijfgeld voor deze rit bedraagt € 141,- per equipe van 2 personen. Er is ruimte voor maximaal 41 equipes. Alle informatie over de rit en de sponsorpakketten zijn te vinden op www.oldambtsternachtrit.nl.

Je kunt je inschrijven via de website http://www.oldambtsternachtrit.nl/inschrijven

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button