AlgemeenGemeente

Warmte en zon… Woar is ’t wotter op de Venne?

- advertentie -

Winschoten – Vragen, dat kreeg de redactie van OldambtNu.nl over het feit dat de waterwerken op de Venne nog niet voorzien zijn van water. De nieuwe fontein op het Oldambtplein en de waterelementen op de Venne staan al maanden droog.

- advertentie -

Volgens de gemeente Oldambt worden de fontein en de waterbassins drooggelegd, dit vanwege de vorst. Daarbij komt nog eens dat de fontein en de waterelementen in beheer zijn van een extern bedrijf, zij dragen zorg voor onderhoud, reparaties en ook de regeling van het water.

Volgens de gemeente heeft het bedrijf achterstand opgelopen door de late vorst. Maar wees gerust, het bedrijf komt volgende week dinsdag langs. Vanaf dan kun je weer het water zien lopen door de kanaaltjes.

Foto: Quintin Stoetman/ OldambtNu.nl

 

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button