Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenCultuur

Verkoop theaterseizoen De Klinker 18/19 start vandaag

- advertentie -

Winschoten Het programma voor het nieuwe theaterseizoen 18/19 is rond, de seizoensbrochure ligt klaar en vandaag (dinsdag 24 april) gaat de verkoop om 11.00 uur van start. ‘We hebben een gevarieerd en aansprekend programma voor jong en oud. Grote, bekende namen als Jan Smit, Richard Groenendijk en Karin Bloemen, maar ook verrassende nieuwe namen als Rundfunk en beginnend cabaret zoals bijvoorbeeld Roovers & Van Leeuwen’, aldus Ed Scherbeyn, interim directeur van De Klinker.

- advertentie -

Afgelopen vrijdag is de verkoop al begonnen voor de Medeklinkers. ‘We krijgen veel positieve reacties op het nieuwe programma en zien dit nu al terug in de voorverkoopcijfers’, vertelt Ed. ‘Ook zie je nu al welke voorstellingen razend populair zijn en waarschijnlijk binnen no-time zijn uitverkocht. En dit zijn alleen nog maar de Medeklinkers!’

Verwacht wordt dat het vandaag een behoorlijke drukte wordt. Er zitten maar liefst vier enthousiaste medewerkers klaar om telefonisch bestellingen aan te nemen. Kaarten kopen via de theaterkassa (0597-700270) of via de website indeklinker.nl kan natuurlijk ook.

Dus bent u een echte theaterliefhebber en wilt u verzekerd zijn van kaarten voor uw favoriete musical, concert of voorstelling? Wees er dan snel bij!

Foto’s: Gerrie de Groot/ OldambtNu.nl

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button