AlgemeenGemeenteRegionaal nieuws

De vacaturekeet kan je binnenkort zomaar tegenkomen in Oost-Groningen

- advertentie -

Oost Groningen – De vacaturekeet is de plek waar werkzoekenden in gesprek kunnen gaan over actuele vacatures in de bouw, loonwerksector en andere branches. Momenteel zijn er diverse vacatures in bouw- en bouw gerelateerde branches, zoals: grondwerker, opperman, machinist of assistent in de bouw en infra. Dit komt door de beter draaiende economie en de diverse infra-projecten die in de provincie op stapel staan.

- advertentie -

Vacatures en werkzoekenden komen in De vacaturekeet samen. Werkgevers kunnen via de website www.devacaturekeet.nl hun openstaande vacatures gratis aanmelden. Nieuwe vacatures worden ter plaatse aan de belangstellenden gepresenteerd en serieuze kandidaten kunnen direct reageren op de vacature van hun voorkeur. Werkzoekenden met een positieve instelling en een proactieve werkhouding kunnen zo snel aan de slag zijn. Uiteraard is het ook mogelijk om via de website van De vacaturekeet op een vacature te reageren. Overigens zal ook dan altijd eerst een persoonlijk kennismakingsgesprek worden ingepland.

Er is geen betere plek denkbaar dan de bouwkeet om de werksfeer en de collegialiteit van de bouw- en infrasector te ervaren. In de keet worden de nieuwtjes uitgewisseld, werkbesprekingen gevoerd en gepauzeerd. De vacaturekeet sluit daar helemaal op aan. Maak kennis en kom in de keet. In de keet kun je in een informele sfeer vragen stellen over werk, vacatures bekijken en je kansen op werk bespreken.

De vacaturekeet is een initiatief van B.V. Goede Uitvoering Werken (GUW). GUW uit Winschoten zet zich actief in om geschikte kandidaten te werven voor bedrijven in Oost-Groningen die op zoek zijn naar medewerkers. Met De vacaturekeet wil GUW op een andere manier in contact te komen met werkzoekenden in de regio. Voor meer informatie over De vacaturekeet kun je terecht op www.devacaturekeet.nl Daar kun je ook lezen waar je De vacaturekeet kunt tegenkomen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button