AlgemeenOp stap

Pura Vida Blauwestad van Queen naar Ede Staal op 1 september

- advertentie -

Blauwestad – Tijdens het Koningsdagconcert werden de koning en koningin getrakteerd op een concertprogramma door het Noord Nederlands Orkest (NNO) met een bijdrage van zanger Erwin de Vries, die enkele nummers van Ede Staal op een prachtige manier ten gehore bracht.

- advertentie -

Een mooi voorproefje voor Pura Vida, want na het succes van ‘Echoes of Queen’ afgelopen jaar staat nu het repertoire van Ede Staal op het programma. Dus iedereen die live wil genieten van de symfonische klanken van het NNO met Erwin de Vries is van harte welkom in Blauwestad bij Pura Vida 2018!

Twaalfde editie
Op zaterdagavond 1 september 2018 is de twaalfde editie van Pura Vida. Dit jaar staat het concertprogramma helemaal in het teken van Ede Staal. Solisten Erwin de Vries en Wia Buze spelen samen met de musici van het Noord Nederlands Orkest de bekende nummers van de geliefde overleden Groninger zanger.

Muzikale avond
Een muzikale avond over alles wat het Groninger land en zijn bewoners zo bijzonder maakt. Geen betere locatie te vinden dan Blauwestad. Daar waar concertbezoekers vanaf een bootje aan de oevers van het Oldambtmeer of met een klapstoel of een picknickkleed op het veld bij ondergaande zon genieten van de schoonheid van Oost-Groningen.

Pura Vida is een evenement van Projectbureau Blauwestad en trekt jaarlijks duizenden bezoekers, die genieten van cultuur en natuur in Blauwestad. Pura Vida wordt mogelijk gemaakt door de Provincie Groningen, Gemeente Oldambt en vele sponsoren.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button