AlgemeenGemeenteKort nieuws

Wijziging afvalinzameling rond de feestdagen

- advertentie -

Winschoten – In verband met de komende feestdagen is de afvalinzameling tijdens de maand mei aangepast.

- advertentie -

Hemelvaart
De restafvalroute van donderdag 10 mei wordt gereden op woensdag 9 mei. De inzameling van retourstoffen van donderdag 10 mei wordt verplaatst naar woensdag 9 mei. De papierinzameling van 10 mei wordt verplaatst naar woensdag 9 mei. De PMD-route van donderdag 10 mei wordt gereden op zaterdag 12 mei.

Pinksteren
De inzameling van retourstoffen van maandag 21 mei (Pinksteren) wordt verplaatst woensdag 23 mei. De PMD-route van maandag 21 mei (Pinksteren) wordt gereden op zaterdag 19 mei. De restafvalroute van maandag 21 mei (Pinksteren) wordt gereden op zaterdag 19 mei.

Kijk voor meer informatie op www.gemeente-oldambt.nl.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button