Algemeen

Bakker assurantiegroep betrekt uitstekend bereikbaar kantoor op prachtige zichtlocatie

- advertentie -

Winschoten – Bakker assurantiegroep is vanaf deze week te vinden op een prachtige, nieuwe locatie in Winschoten. Het kantoor is nu gevestigd aan de Transportbaan 4a, op een steenworp afstand van zowel autosnelweg A7 als het centrum van Winschoten, met volop eigen parkeergelegenheid voor de deur. “Zo zijn wij zeer goed bereikbaar voor al onze relaties uit Noord-Nederland”, zegt grondlegger Wim Bakker tevreden.

- advertentie -

Bakker assurantiegroep werkte sinds afgelopen zomer hard aan de verbouwing en inrichting van het kersverse onderkomen. Samen met onder meer de nieuwe buurman RSE telecom & ICT is er een zeer modern kantoor van gemaakt, dat is voorzien van moderne en duurzame technieken. “Wij delen het pand met RSE, al vele jaren een uitstekende zakenrelatie. En ook nu merkten we weer dat beide bedrijven goed bij elkaar passen: we zijn beide vooruitstrevende organisaties”, vertelt Bakker.

Groei
Naast bereikbaarheid en uitstraling op een prachtige zichtlocatie, is de belangrijkste reden voor de verhuizing dat Bakker assurantiegroep door structurele groei te groot werd voor het voormalig onderkomen aan de Venne in Winschoten. “Of het nu gaat om mkb-ondernemers, de agrarische sector of particulieren, onze klanten rekenen erop dat wij betrokken, bekwaam en bereikbaar zijn. En zeker ook niet onbelangrijk: een groot deel van onze zeventien medewerkers is vaak onderweg. Voor hen is een goed bereikbaar pand met ruime parkeergelegenheid ook een uitkomst”, licht de directeur en eigenaar van de assurantiegroep toe.

Over Bakker assurantiegroep
De Bakker assurantiegroep bestaat uit zes bedrijven, die allemaal staan voor gedegen advies en succesvolle samenwerking. Bakker Boven assurantiën, Bakker Ganzeveld assurantiën, Còmplex advies, Regiobank Winschoten, Bakker van der Ploeg assurantiën en Bakker Zuidveld agro hebben elk hun eigen signatuur, maar werken tegelijk nauw samen voor optimale synergie. Bakker: “Onze drie assurantiekantoren richten zich breed op de particulieren en de zakelijke markt. Bakker Zuidveld agro is specialist in agrarische verzekeringsvraagstukken, Còmplex advies biedt ondersteunende kennis en diensten op het gebied van inkomensvoorzieningen en bij Regiobank Winschoten kunnen onze klanten terecht voor al hun bankzaken, hypotheken en leningen.”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button