AlgemeenKort nieuws

Lezing slaap, slapeloosheid en wat je er zelf aan kunt doen bij Troost & Meer.

- advertentie -

Winschoten – Goed slapen is heel belangrijk. Voor mens en dier. En veel mensen slapen niet al te best. In het voorjaar, als de dagen weer langer worden, zijn de slaapproblemen voor sommigen nog groter dan in andere jaargetijden. Het is weer langer licht, waardoor we ook weer later naar bed gaan, dan goed voor ons is.

- advertentie -

Het wordt ook weer wat warmer en we gaan wat later naar bed. En er zijn ook al weer muggen, die je wakker houden met hun gezoem, geprik en de bijbehorende jeuk. Ook dat kan maken dat je ‘s nachts wakker ligt.

Heb jij slaapproblemen? En wil je weten wat je zelf kunt doen om hier verandering in te brengen? Kom dan naar de lezing “Slaap, slapeloosheid en wat je er aan kunt doen, dan deelt Yvonne haar slaaptips en –trucs met jou. De kosten voor deze avond zijn € 10,00 inclusief koffie en thee met iets lekkers op basis van etherische olie.
Na afloop krijg je een mini flesje Lavendelolie mee.

Woensdag 9 mei, aanvang 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur. Graag opgeven via info@troostenmeer.nu

Foto: Pixabay

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button