Regionaal nieuws

Regio: 20-jarige verdachte aangehouden na steekincident

- advertentie -

Ter Apel – De politie heeft afgelopen vrijdag 4 mei aan het eind van de middag een jongen aangehouden, nadat hij werd betrapt bij een vermoedelijke diefstal. De verdachte, een 20-jarige man, afkomstig uit Algerije, is voor nader onderzoek ingesloten.

- advertentie -

Hij werd betrapt in de bestelauto van een supermarkteigenaar aan de Westerstraat. Daarna sloeg hij op de vlucht. Toen er op een gegeven moment meerdere getuigen om hem heen stonden, haalde de verdachte naar wat het leek, een hobbymes uit zijn zak.

Hij raakte daarmee een van de omstanders, die aan zijn arm verwond raakte. De verdachte vluchtte opnieuw en werd even later door agenten aangehouden. De man, die geraakt werd, is door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie neemt verklaringen op van getuigen en doet onderzoek naar het voorval.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button