AlgemeenOp stap

Rozenfestival maakt invulling kinderplein bekend

- advertentie -

Winschoten – Springen, spelen, schminken, knutselen en theater. Op het kinderplein van het Rozenfestival is deze zomer niets te gek. Na het succes van dit plein in 2017 wordt het onderdeel tijdens het festival op 7 en 8 juli 2018 nog groter opgezet. In samenwerking met Jongerencentrum ’t Spoor wordt er voor gezorgd dat het festival niet alleen voor volwassenen maar ook voor kinderen één grote belevenis is.

- advertentie -

Springen
Alle kinderen kunnen de dagen van het festival rondspringen op de aanwezige springkussens. Voor de iets oudere kinderen die wat meer spanning zoeken is er daarnaast een nieuwe attractie toegevoegd: bungee trampolines. Onder begeleiding kan er tot grote hoogtes gesprongen worden.

Schminken en knutselen
Wie wil er nou niet op het festival rondlopen, geschminkt als de mooiste creaties? Tijdens het festival staat er een fantastisch schminkteam klaar welke de ideeën van de kinderen graag tot werkelijkheid wil brengen. Als dat eenmaal gebeurd is kan er begonnen worden aan de volgende uitdaging. Het is namelijk mogelijk om een mooie Rozenfestival tas te knutselen, waar de kinderen de op de groenmarkt gekochte spullen van hun ouders in kunnen bewaren. Ook zijn deze tassen uitermate geschikt voor gebruik na het Rozenfestival.

Theater
De Leesleedies voeren de toegestroomde kinderen mee door de magie van het voorlezen. Theater, tastbare materialen en interactie met de kinderen zorgen er voor dat de kinderen naar een andere dimensie getild worden. Een fantastische ervaring welke op vastgestelde tijden gratis bezocht kan worden. Zaterdag om 12.45 en 14.05 uur en zondag om 13.30 en 14.55.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button