AlgemeenOp stap

Geslaagd Hemeltjefeest in Drieborg met leuke activiteiten

- advertentie -

Drieborg – Afgelopen donderdag, tijdens Hemelvaartsdag, werd het Hemeltjefeest georganiseerd in Drieborg met overdag allerlei sport/spelonderdelen als de zeskamp. Enkele onderdelen uit de zeskamp waren spijkerbroek hangen, met vliegend tapijt springen met om het extra moeilijk te maken de bibberspiraal.

- advertentie -

Naast de zeskamp werden er in de avond ook enkele activiteiten gehouden, zoals een ‘denkersronde’ en een ‘knobbelrit. De avond werd afgesloten met gezellige feestavond.

Het Hemeltjefeest werd georganiseerd door dorpsbelangen Drieborg in samenwerking met diverse verenigingen en dorpshuis Noorderlicht. Het dorpshuis is per 1 april 2018 overgenomen door de 35-jarige ondernemer Bart Imminga, bekend van Ommeland Catering.

Foto’s: Frans Stegeman/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button