AlgemeenPolitiek

Twijfels over integriteit beoogd wethouder Wünker

- advertentie -

Winschoten – In de gemeenteraad is discussie ontstaan over de integriteit van beoogd wethouder Wünker (VVD). Volgens RTV Noord hebben oppositiepartijen Gemeentebelangen Oldambt, VCP, ChristenUnie en Oldambt Aktief hun vraagtekens bij de integriteit van Wünker omdat zijn vrouw eigenaar is van een reisbureau in de Langestraat in Winschoten.

- advertentie -

Wünker wordt o.a. wethouder Economie en de binnenstad van Winschoten behoort ook tot deze portefeuille. Dat is de reden dat de oppositiepartijen hun twijfels hebben bij de integriteit van de beoogde VVD-wethouder. Wünker zelf geeft aan dat er geen redenen zijn om aan zijn integriteit te twijfelen, omdat hij alle banden met het reisbureau heeft verbroken en zijn vrouw volledig eigenaar is van het bedrijf.

De oppositiepartijen, behalve het CDA en D66, nemen geen genoegen met deze uitleg van Wünker en hebben aangegeven a.s. maandag, wanneer het coalitieakkoord besproken wordt in de gemeenteraad, vragen te stellen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button