AlgemeenSport

v.v. Heiligerlee JO13-2 Kampioen

- advertentie -

Heiligerlee – Vandaag moest v.v. Heiligerlee JO13-2 uit naar Bellingwolde. Er moest gewonnen worden om het kampioenschap veilig te stellen. Al snel kwam v.v. Heiligerlee JO13-2 op voorsprong, waarna het spel gelijk op ging. Ruststand 0-1.

- advertentie -

Nog maar net uit de kleedkamers wist Bellingwolde de gelijkmaker te maken en kwam Heiligerlee meer en meer onder druk te staan. Echter in de laatste 10 minuten nam Heiligerlee het initiatief over en liet het team zien waar het goed in is: voetbal. Na twee mooie treffers had Bellingwolde het nakijken, eindstand 1-3.

Na v.v. Heiligerlee JO13-1 heeft ook v.v. Heiligerlee JO13-2, met nog één wedstrijd te gaan en tot op heden ongeslagen, de titel binnen gehaald. Een knappe prestatie.

Lees ook: Kampioen JO13-1 in hoofdklasse

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button