Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenGemeente

Centrum van Scheemda op de schop?

- advertentie -

Scheemda – De nieuwe coalitie binnen gemeente Oldambt is gevormd. Dit betekent dat er expliciet gekeken gaat worden naar de huidige plannen. Een van de plannen die bespreekbaar zijn gemaakt is het centrum van Scheemda.

- advertentie -

Ziekenhuis 
Binnenkort opent het nieuwe ziekenhuis in Scheemda, dit is een van de redenen dat de gemeente het centrum van Scheemda onder de loep neemt. Beoogd PvdA Wethouder Laura Broekhuizen verwacht door de komst van het ziekenhuis een toestroom van mensen in het centrum. “Dit levert nieuwe kansen op

Een van de opties is om met inwoners en ondernemers te praten over de toekomst van het centrum. Het kan dus zijn dat de schop erin gaat.

Winkelcentrum
De vraag of het centrum van Scheemda het centrum van Winschoten in de weg gaat zitten is volgens Broekhuizen geen punt. “Scheemda is een “boodschappencentrum”, Winschoten is een “koopcentrum” dit heeft een heel andere functie“. Wat exact de plannen zijn is onbekend, Broekhuizen wil eerst met inwoners en ondernemers in gesprek, aldus RTVNoord

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button