Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenOp stap

Gezellige sfeer tijdens eerste Night Fever Revival

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen zaterdagavond vond het eerste Dance Division Night van HQ-Events plaats in de Tramwerkplaats. Ondanks dat de opkomst niet heel groots was, ontbrak het zeker niet aan de sfeer! Tijdens het Night Fever Revival stonden Tim Holland en Alicia de Lima achter de draaitafels.

- advertentie -

De Tramwerkplaats was omgetoverd tot een ware discotheek met een geweldige lichtshow, fantastisch geluid en de GO-GO girls van the Legacy.

Hou de agenda van HQ-Events in de gaten, want ze zijn nog veel meer van plan! Onder andere op 28 juli een optreden van ”Pearljamming” (no. 1 PJ tributeband van Europa), op 6 oktober een optreden van “In the name off” (beste U2 coverband van de Benelux) en als afsluiting van 2018 wederom een avondvullend concert van Alloway op 22 december.

Foto’s: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button