AlgemeenIncidenten

Politiestudenten voeren grote controle uit bij A7 Scheemda

- advertentie -

Scheemda – De politie hield donderdag wederom een grote controle bij beide tankstations aan de A7 bij Scheemda, zowel de auto’s met een aanhanger van en naar Groningen werden aan de kant gezet.

- advertentie -

Veiligheid
De politie controleert onder meer of de bestuurders wel het juiste rijbewijs hebben om met een zware aanhanger te rijden. Ook kijken agenten of de aanhanger goed aangekoppeld zit en of de lading goed geladen is en niet te zwaar is. Zo moesten sommige mensen hun aanhanger laten staan. Ze mochten de aanhanger pas weer ophalen als ze alles in orde hadden, bijvoorbeeld: nieuwe wielbouten.

Lees ook: Politie zet auto’s met aanhangers aan de kant tijdens grote controle

Examen
Vorige week vrijdag hield de politie ook een controle op dezelfde plek. Toen heeft de politie tegen 41 bestuurders een proces-verbaal opgemaakt. De controle werd uitgevoerd door agenten van de opleiding, vandaag werden ze ook geëxamineerd op hun kennis.

De uitslagen van vandaag zijn (nog) niet bekend.

Foto’s: Dennis Postma & JB/ OldambtNu.nl

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button