Algemeen

Virol E-waste Academy officieel geopend

- advertentie -

Scheemda – Op donderdag 17 mei 2018 heeft de officiële opening plaatsgevonden van de Virol E-waste Academy in Scheemda. De opening van deze bedrijfsschool, vanuit het project “De Kansrijke Leerweg”, is verricht door gedeputeerde Patrick Brouns. De Kansrijke Leerweg is één van de unieke werk-leertrajecten van de Virol E-waste Academy, waarin mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt worden opgeleid om vervolgens door te stromen naar een betaalde baan of vervolgopleiding.

- advertentie -

Lees ook: Opening bedrijfsschool Virol E-waste Academy

De Virol E-waste Academy is één van de vijf bedrijfsscholen in de provincie. Het project wordt deels gesubsidieerd door de Provincie Groningen. Dankzij dit samenwerkingsverband tussen bedrijven, scholen en de overheid wordt ervoor gezorgd dat de mogelijkheid tot plaatsing van deze mensen wordt vergroot in diverse beroepsgroepen ofwel kansrijke banen.

Foto’s: Dennis Postma/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button