AlgemeenIncidentenKort nieuws

Vrachtwagen krijgt pech op levensgevaarlijke plek

- advertentie -

Winschoten – Een vrachtwagenchauffeur kreeg donderdagavond pech op een levensgevaarlijke plek op de A7 bij Winschoten. De wagen stond gevaarlijk op de vluchtstrook, mede gezien de overige weggebruikers met ongeveer 130 km/u onder de viaducten doorrijden bij de Blauwe Roos.

- advertentie -

De vrachtwagen werd tijdelijk beveiligd door de politie en Rijkswaterstaat, laatst genoemde heeft even later een aannemer laten komen om één rijstrook volledig te laten afsluiten om een veilige werkruimte te creëren. De vrachtwagen is door een berger afgesleept naar een veilige plek.

Foto’s: OldambtNu.nl

 

 

 

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button