AlgemeenSport

Twee kampioenen bij voetbalclub Heiligerlee

- advertentie -

Heiligerlee – Afgelopen weekend werden de kids van D2 al officieel kampioen. Zaterdag mochten de dames van MO19 hun 3e kampioenstitel op rij bijschrijven op hun lijstje. Ze speelden een uitwedstrijd in Assen en wonnen hier overduidelijk met een 2 – 11 eindstand. In 2016 en 2017 werden de meiden ook al kampioen.

- advertentie -

Wethouder Erich Wünker mocht als nieuwe wethouder voor sport de schalen en medailles uitreiken aan beide teams. Ook werden de coaches van beide teams niet vergeten en in het zonnetje gezet. Na het officiële deel werd nog een leuke groepsfoto gemaakt, waarbij de kinderchampagne en confetti door de lucht schoten. En om het feestje compleet te maken werden beide teams na elkaar op een kar door het dorp gereden, zodat iedereen kon zien dat er weer 2 nieuwe kampioensteams zich het beste team in hun klasse mogen noemen van dit seizoen.

Foto’s: Marcel Lameijer/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button