AlgemeenKort nieuwsSport

Bato-duo behaalt brons op Nederlands Kampioenschap

- advertentie -

Winschoten/ Barendrecht – Op zaterdag 2 juni werden de Nederlandse Kampioenschappen Ritmische Gymnastiek individueel en duo’s gehouden in Barendrecht. Maar liefst acht Bato-gymnasten wisten zich tijdens de districtswedstrijden voor deze landelijke finale te plaatsen.

- advertentie -

Bij de Pre-junioren draaiden Mette Blik en Linde Dekker een hele goede oefening samen. Op vrolijke muziek werden alle geëiste elementen zeer goed uitgevoerd en de samenwerking tussen de gymnasten was uitstekend.

Omdat ze als eerste op de vloer aantraden was het lang wachten op de uitslag. Maar uiteindelijk kon er flink gejuicht worden, want in het grote deelnemersveld werden ze zeer verdiend derde van Nederland! Een hele mooie beloning voor al het harde trainen en goede samenwerking.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button