AlgemeenIncidenten

Slachtoffers verkeersongeluk zoeken behulpzame voorbijganger

- advertentie -

Zuidbroek – De slachtoffers van het verkeersongeluk gisteren op de A7 bij Zuidbroek zijn op zoek naar de bestuurder van een groene Peugeot. De bestuurder hiervan is na het ongeluk direct gestopt en heeft eerste hulp aangeboden.

- advertentie -

Lees ook: Auto belandt in de sloot bij Zuidbroek; afrit afgesloten

De slachtoffers, met wie het nu beter gaat, willen de man graag bedanken maar hebben geen gegevens van hem. Daarom zoeken zij nu via de media en Facebook naar de man. Mocht u de man zijn, of kent u hem? Neemt u dan contact op met de redactie.

Wegens privacyredenen kunnen wij het kenteken niet openbaar maken… (Het gaat om de bestuurder van de auto rechts op de foto)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button