AlgemeenRegionaal nieuws

Wedderbergen staat 15, 16 en 17 juni weer op z’n kop

- advertentie -

Wedderbergen/Regio – Ruim 200 teams doen aankomend weekend mee aan de 31e editie van Strandvolleybal Westerwolde. Een jaarlijks terugkerend, zeer populair evenement waar gezelligheid de boventoon voert.

- advertentie -

Volleybal
In het weekend worden maar liefst 1135 volleybalwedstrijden afgewerkt op verschillende niveaus. Ook blijven vele teams overnachten. De opening van de camping, op vrijdagochtend 10.00 uur, is altijd een van de hoogtepunten van het weekend.

WK Voetbal
Tijdens het weekend worden er ook verscheidene poulewedstrijden van de W.K. voetbal afgewerkt. Een aantal van deze wedstrijden zullen op een groot LED scherm getoond worden tijdens het kampioenschap. Welke dit zijn wordt nog bekeken door de organisatie, zeker is dat de wedstrijd Spanje – Portugal getoond wordt.

Bezoekers
Het evenement trekt naast de vele deelnemers ook altijd een groot aantal bezoekers. Onder het genot van een hapje en drankje genieten zij van de sfeer en van de wedstrijden.

Foto: Pixabay

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button