AlgemeenKort nieuwsOp stap

Demonstratieavond mediumschap en workshop Fluisteringen van de Ziel bij Troost & Meer

- advertentie -

Winschoten – Op vrijdag 29 juni om 20.00 uur gaan Medium Danielle Nijhuis en Healing Medium Kor Kuiper onder de noemer “Feel the Spirit” verder met de gezamenlijke demonstraties mediumschap Engelse stijl.

- advertentie -

Ze brengen de boodschappen van onze dierbaren in de ongeziene wereld om te laten zien dat er een leven is na dit leven. Een avond vol inspiratie, liefdevolle hereniging en healing. Feel the spirit heeft als doel om de spirituele wereld een plek te geven in je leven, omdat je dierbaren er nog steeds zijn.

In het verlengde van de mediumavonden bundelen Danielle en Kor hun kennis samen om jou mee te nemen op reis naar de fluisteringen van de ziel. In deze gevoelslaag ligt de informatie voor communicatie van ziel naar ziel, de basis voor psychic en mental readingen. In deze 2-daagse workshop krijg je tools om hier mee te leren werken. Deze worden gehouden op 30 juni en 27 oktober 2018 eveneens bij Troost & Meer, Bosstraat 22 te Winschoten.

Foto: Troost & Meer

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button