Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenGemeenteKort nieuws

Nieuwe gemeentegids Oldambt is klaar

- advertentie -

Oldambt – De gemeentegids 2018 van Oldambt is uit. De gids wordt in de week van 16 juli huis-aan-huis verspreid in de gemeente Oldambt. De gemeentegids geeft een goed beeld van wat Oldambt allemaal te bieden heeft en staat vol praktische informatie.

- advertentie -

De gids is een handige leidraad bij het zoeken naar informatie over de meest uiteenlopende organisaties, verenigingen en bedrijven. Ook zijn overzichtelijke plattegronden en een risico- en rampenwijzer in de gids opgenomen.

Mocht u de gemeentegids onverhoopt niet ontvangen, neem dan contact op met de gemeente via telefoonnummer (0597) 48 20 00.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button