AlgemeenIncidenten

18-Jarige man slaat zonder pardon minderjarige jongen

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen nacht rond 03:15 uur heeft een 18-jarige man uit Winschoten zonder pardon een 17-jarige jongen, eveneens uit Winschoten, mishandeld. Dit gebeurde op het Marktplein in Winschoten.

- advertentie -

Volgens de politie kreeg het slachtoffer uit het niets een klap tegen zijn hoofd. ‘Hier waren veel getuigen van’ meldt de politie aan OldambtNu.nl. ‘De verdachte liep na zijn daad gelijk weg. De 17-jarige jongen liep een hoofdwond op, daarnaast was zijn bril kapot.’

De politie kon kort daarna een 18-jarige man aanhouden voor mishandeling. Deze man was tijdens zijn aanhouding onder invloed. Hij is meegenomen naar het bureau en ingesloten.

De 17-jarige jongen heeft aangifte gedaan.

 

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button