AlgemeenSport

Samenwerkingsverband tussen FC Groningen en Ubbo Emmius verlengd

- advertentie -

Winschoten – Het samenwerkingsverband tussen FC Groningen en Ubbo Emmius Winschoten is afgelopen maandagmiddag verlengd met 1 jaar. FC Groningen directeur Nijland was zelf aanwezig op school om samen met toekomstig directeur van Ubbo Emmius Winschoten, mevrouw Buiter, hun handtekeningen onder het samenwerkingscontract te zetten.

- advertentie -

(Lees verder onder de foto) Foto: ingezondenDit gebeurde onder toeziend oog van 3e klas Sport-D&P’ers. De leerlingen mochten een aantal (lastige) vragen stellen aan directeur Nijland die alle tijd nam om de vragen naar alle tevredenheid van de leerlingen te beantwoorden. Zo weten de leerlingen het verhaal achter de vertrekkende Sørlot en Veldwijk door de ogen van Nijland. En wat er gaat gebeuren met de opbrengsten van de verkopen.

Als Ubbo Emmius Winschoten zijn wij erg blij met de continuering van deze samenwerking. Deze maatschappelijke samenwerking biedt ons als school de kans om leerlingen te laten leren in de echte praktijk in en rondom FC Groningen, het stadion en alles wat bij een grote organisatie komt kijken.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button