Algemeen

Prijswinnaars Open Dag Brandweer Winschoten nemen prijs in ontvangst

- advertentie -

Winschoten – Tijdens de Open Dag van brandweer Winschoten op zaterdag 23 juni jl. hebben maar liefst 232 kinderen een kleurplaat ingeleverd.

- advertentie -

Vanmiddag mochten de prijswinnaars hun prijs in ontvangst nemen op de kazerne aan de Molenweg in Winschoten. Na een ontvangst met ranja en iets lekkers werd er een ronde door de kazerne gedaan, waarna de kinderen buiten hun prijs kregen uitgereikt.

De winnaars zijn Daan (2,5 jaar), Stijn (6 jaar) en Esmee (9 jaar).

Tevens mochten ze nog water spuiten met de brandweerslang en werd er een rondje door Winschoten gereden in de brandweerauto. Onder het genot van een ijsje werd deze feestelijke middag afgesloten door de blije kinderen.

Foto’s: Gerrie de Groot / OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button