AlgemeenSport

Heren 1 HCW / Eemsmond start 17 augustus met voorbereiding

- advertentie -

Winschoten – Een mooi seizoen vraagt om een vervolg! Vanaf 17 augustus (21.00 uur) op het terrein van de Hockeyclub Winschoten (HCW) begint het combinatieteam HCW / Eemsmond Heren 1 aan de voorbereiding van het seizoen 18-19.

- advertentie -

Het afgelopen seizoen werd afgesloten met een mooie 5e plek; boven verwachting in een jaar dat met name gezien werd als opbouwjaar voor het team. Dit omdat er twee verschillende verenigingen voor het eerst samen gingen spelen en aan elkaar moesten wennen.

Voor de winterstop was de potentie in diverse wedstrijden al zichtbaar, na de winterstop werd met goede uitslagen duidelijk dat dit team in de 4e klasse bovenin zou moeten kunnen meedraaien. Van de nrs. 1 en 2 (Steenwijk, Dash) werd nipt verloren en waren er kansen op een andere uitslag. Tegen de nr. drie Quick Stick werd zelfs gewonnen in een enerverende wedstrijd. En tegelijkertijd werden na de winterstop tegen de lager geklasseerde teams duidelijke uitslagen en winstpartijen genoteerd.

Het team gaat komend jaar door, met wat spelerswisselingen. Zo keert Daan Rieks keert terug op het oude nest en ook Mario Afman is in de loop van het seizoen 17/18 aangehaakt. Vanuit de jeugd van HCW en Eemsmond zal de aansluiting gevonden gaan worden met jeugdspelers die mee gaan trainen en minuten zullen gaan maken in de loop van het seizoen. Zo is een solide basis gelegd voor het komende jaar. Vandaar ook de ambitie om nog hoger te eindigen en bovenin de competitie mee te draaien. En natuurlijk de ambitie om met een gezellige fanatieke groep mooie wedstrijden te spelen.

Meespelen?

Mocht je willen aanhaken dan kan dat. Vanaf 17 augustus begint Heren 1 met de voorbereiding. In de voorbereiding zullen diverse oefenwedstrijden gespeeld worden en er is een voorbereidingstoernooi waaraan deelgenomen wordt.

- advertentie -

Mocht je vragen hebben kun je contact opnemen met Ron Haans (haans5@xs4all.nl), Youri van Leeuwen (facebook) of Henri Bolwijn (facebook) of stuur een bericht via facebook naar ons team: https://www.facebook.com/hcweemsmondH1/

- advertentie - 

Foto: Ingezonden 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button