AlgemeenCultuur

Groningse dj Duguneh gaat viral met dance-nummer ‘Sufre’

- advertentie -

Winschoten – Je kent ‘m misschien wel van een willekeurig nachtje stappen op het Marktplein. Duguneh, in het Oldambt vooral bekend als gezicht van Mambo Beach Club, timmert hard aan de weg.

- advertentie -

Vorige week vrijdag bracht de DJ samen met Venezolaanse zangeres Emy Perez een nieuwe single “Sufre” uit. Een zomerse single die hij al regelmatig in Winschoten liet horen, maar sinds woensdag tot de snelst groeiende singles van Nederland behoort. Binnengekomen op #23 in Spotify’s Viral 50 en inmiddels geklommen naar #11, net onder Armin van Buuren.

Niet verkeerd, want het is tevens de eerste officiële single van Duguneh: “Nooit verwacht dat dit zo hard zou gaan. Klinkt misschien cliché, maar m’n doel was gewoon een eerste eigen track voor in Spotify. Een goed label en een sterke achterban in Winschoten hebben ervoor gezorgd dat ik dat doel nu toch maar bij moet gaan stellen, haha.”.

Voor de single werkte Duguneh samen met de Venezolaanse zangeres en songwriter Emy Perez. Zij gaat al wat langer mee in de muziekwereld. Zo was ze het voorprogramma van Earth, Wind & Fire, achtergrondzangeres van Shakira en schreef ze songteksten voor producers van o.a. Eros Ramazzotti en Enrique Iglesias.

Je luistert Sufre op verschillende muziekdiensten: https://duguneh.lnk.to/Sufre

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button