Algemeen

Vakantieganger en dierenpsycholoog zwaargewond na aanval hond

- advertentie -

Nieuw Beerta – Donderdag 26 Juli zijn twee personen zwaargewond geraakt door een aanval van twee rottweilers. Dit incident vond plaats in Nieuw Beerta.

- advertentie -

Twee vakantiegangers, een man en vrouw waren aan het wandelen toen plots de honden op hun afkwamen. De man was dusdanig ernstig gewond geraakt dat deze een 6 uur durende operatie heeft moeten ondergaan. Hoe het nu met de man is, is niet bekend.

Nadat de man door een ambulance naar het ziekenhuis is gebracht, is een hondenpsycholoog ter plaatse gekomen om de situatie te beoordelen. De man vroeg de eigenaar om de honden los te laten. Dit resulteerde in een aanval van een van de honden waarbij de man een slagaderlijke bloeding opliep.

In overleg met de politie en de eigenaar is besloten om de honden per direct in te laten slapen. De rottweilers hebben bij de dierenarts hun spuitje gekregen.

 

 

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button