AlgemeenCultuurOp stap

Gratis voorstelling ‘Het Groot Niet Te Vermijden’

- advertentie -

Winschoten – Om inwoners van de gemeente Oldambt en omstreken te verrassen, heeft De Klinker een voorstelling geboekt die men gratis kan bezoeken. Het is de voorstelling ‘The Inevitables’ van Het Groot Niet Te Vermijden. De voorstelling is te zien op zaterdag 15 september om 20.15 uur in de Grote zaal in De Klinker. Wel dient men hiervoor kaarten te reserveren. Dit kan vanaf morgen (dinsdag 28 augustus, 11.00 uur). Let op! Er zijn 630 kaarten te vergeven en vol = vol.

- advertentie -

Het weekend van 14, 15 en 16 september staat volop in het teken van gratis optredens en voorstellingen in De Klinker. Daarnaast houdt heel het gebouw open huis, denk aan het Kunstencentrum, de bibliotheek en RTV GO. Aanleiding tot het Tellerlikker Festival is het inluiden van het nieuwe culturele seizoen. En hoe kan je dit nou beter starten dan met het aanbieden van een gratis theatervoorstelling aan het Winschoter publiek. Het Groot Niet Te Vermijden is een theatermuziekgezelschap dat shows maakt vol humor en muziek. Het gezelschap treedt inmiddels al meer dan 25 jaar op in Nederlandse theaters en is een terugkerend gezicht in De Klinker.

In de nieuwe, humoristische voorstelling ‘The Inevitables’ nemen ze het publiek mee op bliksembezoek langs alle muzikale uithoeken van de wereld. Elk genre waaraan ze zich wagen wordt met indrukwekkend muzikaal vakmanschap gebracht. Om daarna net zo makkelijk weer kapot te worden gemaakt met één van hun hilarische en onnavolgbare persiflages. De muziek stroomt door de aderen van deze mannen, dat is duidelijk. En dat er een steekje los zit ook.

Kaarten voor deze gratis voorstelling zijn te verkrijgen bij de theaterkassa van De Klinker of via de website indeklinker.nl. Let op! Zonder kaart, geen toegang en vol = vol!

Foto: Jan-Willem Bullee

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button