Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Cheque Heerenzitting voor Waterbei-spektakel

- advertentie -

Winschoten – Het straattheater-spektakel Waterbei is terug in Winschoten. Daarover zijn velen verheugd. Zo ook de Heerenzitting Winschoten. De vereniging waarvan de leden hun expertise en energie willen inzetten voor het goede doel, besloot de organisatie van Waterbei met een fikse financiële bijdrage te steunen. Voorzitter Jan Koolhof overhandigde daarom op het plein voor het stadhuis in de Winschoter Langestraat voorzitter Reinder Klein van de Stichting Waterbei een cheque van liefst 250 euro.

- advertentie -

De Heerenzitting is zeer verheugd dat een culturele manifestatie als Waterbei na vier jaren weer doorgang vindt met een fantastisch programma van twee dagen straattheater, variërend van kleine acts op zaterdag 1 september in het koopcentrum van Winschoten tot een spectaculaire show (vrijdagavond 31augustus) op het Marktplein. Waterbei draagt op deze wijze bij aan de levendigheid, en dus ook aan de leefbaarheid, van de gemeente Oldambt, zo luidt het argument van de Heerenzitting.

De Heerenzitting is een vereniging voor mannen ouder dan 40 jaar die onderlinge vriendschap hoog in het vaandel hebben staan en zich willen blijven ontwikkelen en ontplooien. Behalve zijn kennis, ervaring en steun aan goede doelen deinst de Zitting niet terug voor een levendige discussie. De Heerenzitting voelt zich dan ook uiterst betrokken bij de lokale maatschappij in de regio Oost-Groningen en draagt haar steentje bij door lokale service projecten actief en op eigen wijze te steunen.

De Heerenzitting neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus. Alle Heeren zijn werkzaam in of woonachtig in Oost-Groningen en willen zich in zetten ten behoeve van de regio en op deze manier iets teruggeven aan de samenleving in de regio Oost-Groningen. De vereniging telt momenteel zestien leden en bestaat volledig uit He(e)ren. Nieuwe leden kunnen uitsluitend toetreden vanuit voordracht en dienen woonachtig of werkzaam te zijn in de regio Oost-Groningen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button