Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenGemeente

Gemeente Oldambt waarschuwt ondernemers voor malafide bedrijf

- advertentie -

Oldambt – De gemeente krijgt van ondernemers uit de gemeente diverse signalen dat er oplichters actief zijn rondom de gemeentegids. Deze oplichters sturen spookfacturen of zoeken contact over een betaalde vermelding in de gemeentegids of in een gemeentelijke informatiegids.

- advertentie -

De gemeente geeft u graag een aantal tips om te voorkomen dat u slachtoffer wordt:
– De officiële gemeentegids van de gemeente Oldambt wordt uitgegeven door Akse Media uit Den Helder. Akse Media is op dit moment niet actief met de werving van adverteerders. De gids van 2018 is in juni van dit jaar uitgekomen. Akse Media start in 2019 met de werving van adverteerders voor de nieuwe gids. Wordt u voor die tijd benaderd over de gemeentegids? Wees dan alert op wat u zegt en met welke partij u in zee gaat!

– Akse Media doet nooit alleen aan telefonische verkoop. Alle telefonische afspraken worden ook per e-mail bevestigd, ook als u alleen om informatie vraagt of een offerte wilt ontvangen. Daarnaast moet Akse Media een aanbevelingsbrief van de gemeente kunnen tonen als u hierom vraagt.

– Wordt u gebeld door een bedrijf dat zich voordoet als Akse Media en vertrouwt u het niet? Vraag dan of u terug mag bellen. Als dit niet mogelijk is of als u een ander telefoonnummer moet bellen dan het telefoonnummer van Akse Media (0223-668877), dan heeft u waarschijnlijk met een oplichter te maken.

– Er zijn verschillende bedrijven in Nederland die gemeentelijke informatiegidsen uitgeven. U betaalt dan een bepaald bedrag voor een naamsvermelding in een online gids. Let erop dat het hierbij niet om de officiële gemeentegids van Oldambt gaat. U bent natuurlijk vrij om hieraan mee te werken.

– Wilt u vermeld worden in de gemeentegids van de gemeente Oldambt? Zoek dan zelf contact met Akse Media. Kijk op https://oldambt.smartmap.nl/adverteren/ voor meer informatie.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button