Economie

Winschoter ondernemers blijven zich ontwikkelen

- advertentie -

Winschoten – In het afgelopen jaar zijn er veel ondernemers die door de pandemie een lastige tijd doormaken. Bedrijven gaan gedeeltelijk of helemaal dicht en zien hun buffers verdampen. Toch zijn er ondernemers die dan nieuwe kansen aangrijpen.

- advertentie -

Twee van deze jonge Winschoter ondernemers zijn Dennis Mulder en Sven Hensema. “We gingen nadenken over andere mogelijkheden om in deze lastige tijd een nieuw bedrijf op te starten en besloten een eigen teststraat op te zetten,” vertelt Sven. “Zorgen dat je met de juiste middelen kunt samenwerken met de GGD. We hebben ons uitgebreid georiënteerd in de diverse mogelijkheden van testen en een geschikte locatie gezocht. We hebben eerst aan Winschoten gedacht, maar zijn uiteindelijk aan de Engelberterweg 116 in Groningen terecht gekomen bij Kuil Banden.”

De snelteststraat ligt op een goed bereikbare locatie aan de A7. Al het personeel is gecertificeerd, meerdere zijn ook BIG geregistreerd. “We willen dat alles goed verloopt en bieden gevalideerde testen aan. Ook mensen die geen duidelijke klachten hebben kunnen getest worden of mensen die een noodzakelijke reis moeten maken en een verklaring nodig hebben.”

Op de website van coronasneltestnoord.nl staat overzichtelijk welke testen er uitgevoerd kunnen worden. Via een duidelijke aanmeldknop kom je met 1 klik naar het aanmeldformulier en kan de afspraak snel gemaakt worden. “We zijn 7 dagen per week geopend. Hierdoor kunnen we conform de maatregelen bij iedereen snel, maar veilig een test afnemen.”

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button