Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Wildgroei aan driehoek reclameborden in Bad Nieuweschans

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Degene die het dorp binnenkomt rijdt als het ware tegen een woud van driehoeks reclameborden aan van dansschool, autobedrijf, media of circus etc. Dorpsbelangen is met deze ontwikkeling ook niet blij…Harm-Arend Meijer laat het volgende weten “In Winschoten hebben ze gele bandjes om de lantarenpalen, waar een bord aan mag. Dat lijkt me hier ook wel nodig. Wat een wildgroei”.

- advertentie -

Navraag bij de gemeentelijke afdeling die de ontheffingen afgeeft, waarbij toevalligerwijs de verantwoordelijke vandaag ook nog eens in het dorp was en heeft dit ook opgemerkt. In een korte straat als de Weg naar de Bron en directe omgeving staan op dit moment zo’n tien borden, Aan bijna elke lantaarnpaal is wel een dergelijk bord bevestigd.

Toegezegd is dat ook voor Bad Nieuweschans een regeling gaat gelden, bijvoorbeeld door ook een gele markering op de lantaarnpalen te plaatsen, waar dan geen reclamebord geplaatst mag worden. De woordvoerder heeft laten weten dat deze maand, maar ook januari altijd bizar drukke maanden zijn met de aanvragen voor een dergelijke ontheffing, maar het kan niet zo zijn, dat in een klein dorp, zo’n ‘vervuiling’ aan reclame uitingen het straatbeeld gaat bepalen.
(Bron: BNSnieuws)

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button