Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Fontana Resort Bad Nieuweschans wint World Spa Award

- advertentie -

Bad Nieuweschans – De jury van de World Spa Awards heeft op 26 oktober wereldwijd diverse wellness prijzen uitgereikt. De World Spa Award voor Netherlands’ Best Wellness Retreat gaat dit jaar wederom naar Fontana Resort Bad Nieuweschans.

- advertentie -

Directeur Jos Keizer: ‘Ik ben er erg trots op, dat we deze prijs wederom in de wacht hebben gesleept. Het is werkelijk een kroon op het harde werken van iedereen in de organisatie. Nadat we vorig jaar al onze saunafaciliteiten hebben uitgebreid, openden we in augustus van dit jaar een extra Thermaalbad. Dat we door onze gasten worden beloond met de titel is echt geweldig.’

De World Spa Awards kent jaarlijks prijzen toe aan verschillende categorieën met het thema Spa/Wellness. De toekenning van de prijzen geschiedt door middel van enquêtering onder reisorganisaties en reizigers wereldwijd. Zo wordt op grond van persoonlijke ervaringen bepaald wie de beste is per categorie en per land. Naast Fontana waren ook Thermae 2000 en Thermen Bussloo genomineerd.

‘Het is een mooi rijtje van wellnessresorts en ik ben dan ook uiterst trots dat wij zijn uitgeroepen tot Netherlands’ Best Wellness Retreat. Dank aan iedereen die op ons heeft gestemd. En ik wil u laten weten, dat we ook de komende jaren niet stil gaan zitten!’ Want hoewel het nieuwe bad en de nieuwe rustruimte nog maar amper in gebruik zijn genomen, worden er alweer nieuwe toekomstplannen gemaakt.

Foto: Ingezonden

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button