AlgemeenRegionaal nieuws

Geboren Scheemters vieren 65-jarig huwelijk

- advertentie -

Wagenborgen – Op zaterdag 27 oktober 2018 was het 65 jaar geleden dat de heer Klaas Willem Olthoff, geboren in 1929 te Scheemda en mevrouw Jantje Lena Smit, geboren op in 1929 te Scheemda, zijn getrouwd.

- advertentie -

(Lees verder onder de foto)

Het echtpaar Olthoff-Smit heeft twee kinderen, vier kleinkinderen en twee achterkleinkinderen. De heer Olthoff heeft tot aan zijn pensioen als hovenier bij Vliethoven gewerkt. Mevrouw Olthoff heeft als gastvrouw bij Vliethoven gewerkt. Daarnaast zorgde zij voor de kinderen en het huishouden. Het echtpaar Olthoff-Smit is van 1977 tot 1988 woonachtig geweest in Borg Vliethoven. Vanaf 1988 is oud burgemeester E. Haaksman eigenaar geworden van Borg Vliethoven.

De burgemeester van de gemeente Delfzijl, Gerard Beukema, feliciteerde afgelopen zaterdag het echtpaar Olthoff-Smit namens de gemeente Delfzijl.

Foto’s: Marc Zijlstra/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button