AlgemeenSport

Judoka’s Judoschool TRJ Oost- Groningen nemen prijzen mee uit Borger

- advertentie -

Borger – Afgelopen zaterdag 3 november werd er voor de 42e keer het Hunebedtoernooi in Borger georganiseerd. Dit toernooi bestaat uit 3 onderdelen.

- advertentie -

Het opstaptoernooi voor de beginnende wedstrijdjudoka’s met witte en gele band, het reguliere toernooi voor de ervaren wedstrijdjudoka’s en een newazatoernooi ( judo op de grond) waarbij de wedstrijden vanuit een zittende positie op de grond plaatsvinden. Een leuk toernooi waar we als club graag aan deelnemen.

Goud voor: Gerwout Meijer, Linn Koster, Heleen Pool en Milan Grave.

Zilver voor: Tygo Gorter, Reinke Boerkoel, Jens Jagt, Caylan Wering, Liam de Vries en Amanda Lich.

Brons voor: Celeste Ebbinge en Mayra Wering

Ook vond er tijdens dit toernooi een examen plaats voor jeugdscheidsrechters. Cindy Oost, Janniek Pool en Luna Arends wisten na 2 stage momenten en 2 cursus dagen te slagen voor dit examen. Van harte gefeliciteerd. Een geslaagde dag aldus de tevreden coaches Ronnie Grave en Rik Fissering.

Foto’s: ingezonden

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button