AlgemeenOp stap

Sinterklaasconference Javier Guzman in Cultuurhuis de Klinker

- advertentie -

Winschoten – Donderdag 22 november is Javier Guzman in Cultuurhuis de Klinker te zien met zijn Sinterklaasconference 2018 Lief & Laf 2.

- advertentie -

Na maar liefst vijf Sinterklaasconferences in 2002, 2003, 2004, 2009 en 2015 komt Javier dit jaar met de zesde Sinterklaasconference. Scherp van tong, filerend, twijfelend en waarachtig. Een prachtige wereld met zo nu en dan misverstanden en soms heel soms gebeurt er iets opmerkelijks.

Javier neemt het jaar met je door, zoals alleen hij dat kan. Zichzelf vastbijtend in het nieuws, belangrijk of onbelangrijk, het maakt niet uit, humor komt aan het licht. Een avondje onbelemmerd lachen, niet alleen om het nieuws, maar ook om Javier.

Klik hier voor meer informatie, of het kopen van kaartjes.

Foto: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl (archief)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button