AlgemeenGemeente

Sloop oude bibliotheek Winschoten in januari van start

- advertentie -

Winschoten – Het gebied rondom het Schönfeldplein in Winschoten met de oude supermarkt, de oude bibliotheek, de HEMA en het gemeentehuis wordt opnieuw ingericht onder de noemer ‘Poort van Winschoten’. In navolging van de supermarkt wordt binnenkort ook de oude bibliotheek gesloopt. Dat staat op de planning voor januari.

- advertentie -

Tijdelijke parkeergelegenheid op de plek van de oude supermarkt
Op het terrein van de oude supermarkt die in oktober werd gesloopt, komen extra – tijdelijke -parkeerplaatsen. Tijdelijk, want het terrein gaat nog verder op de schop als de plannen vorderen. Zo wordt er bijvoorbeeld ook nieuw groen aangelegd.

Uitbreiding gemeentehuis aan de Langestraat
De plannen voor de uitbreiding van het gemeentehuis aan de Langestraat zijn achter de schermen volop in ontwikkeling. Het duurt naar schatting nog 2 à 3 jaar tot de bouwwerkzaamheden daadwerkelijk van start gaan.

Foto: Gemeente Oldambt

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button