Algemeen

Aletta Derksema al 40 jaar de stralende vraagbaak bij Welkoop Winschoten

- advertentie -

Winschoten – 40 jaar bij dezelfde werkgever, dat komt niet vaak meer voor. Maar bij de Welkoop in Winschoten gaat Aletta Derksema nog steeds elke dag met plezier naar haar werk. Om dit heuglijke feit niet stilletjes voorbij te laten gaan, besloten de collega’s haar in het zonnetje te zetten. Bescheiden als Aletta altijd is, vond ze het best spannend.

- advertentie -

Met een prachtige oldtimer werd ze zaterdag 1 december bij de Welkoop afgezet. Daar was een waar welkomst comité van collega’s en vaste klanten. Vanuit het hoofdkantoor waren Tjeerd Jansen en Irma Berends er namens de directie om Aletta te feliciteren met dit jubileum.

Aletta werd door velen verwend met prachtige attenties en ondanks het liever niet in de belangstelling staan, genoot ze zichtbaar van de vele blijken van waardering.

Foto’s: Hendrik Pater/ Ingezonden

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button