AlgemeenOp stap

Derde editie Twinkel Twinkel kerstevent gratis te bezoeken in Scheemda

- advertentie -

Scheemda – Op zaterdag 15 december organiseert Ondernemersvereniging Handel en Nijverheid de derde editie van Twinkel Twinkel. Dit gezellige kerstevent biedt vermaak voor jong en oud en is voor de bezoekers gratis te bezoeken. Na een succesvolle eerste en tweede editie heeft ondernemersvereniging Handel en Nijverheid besloten om een derde editie te organiseren.

- advertentie -

Er is gratis koffie, thee, warme chocolademelk en glühwein voor de bezoekers. Warme stroopwafels, Live muziek en optredens maken het event extra gezellig. Kinderen mogen marshmallows roosteren boven een gezellig kampvuurtje. En natuurlijk is de Kerstman aanwezig met de mogelijkheid om met de Kerstman op de foto te gaan.

Twinkel Twinkel vindt plaats op zaterdag 15 december van 19:00 tot 21:00 uur op het dorpsplein bij het gemeentekantoor in Scheemda. Meer informatie is te vinden op www.facebook.com/twinkeltwinkelkerstevent.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button