AlgemeenOp stap

Winter Weekend Winschoten muziek, entertainment en straatartiesten

- advertentie -

Winschoten – Dit weekend 22 en 23 december word het Winter Weekend Winschoten georganiseerd door Zweep Events in het centrum van Winschoten.

- advertentie -

Zo zijn er zaterdag vele verschillende straatartiesten en entertainers zoals een kerst Goochelaar, die rond lopen door hartje Winschoten. Uiteraard zal de sfeervolle muziek niet ontbreken. Verder zal je de magische kerstelfjes Elfie en Twaalfie, Juute de Prater, een kerst Goochelaar, Bollie de Sneeuwpop, de Kerstpiraten en de Winschoter Noten Krakers kunnen zien, met de mogelijkheid om met ze op de foto te gaan.

Koopzondag
Morgen 23 december is het Koopzondag in Winschoten met muziek, diverse entertainers en straatartiesten zoals de magische kerstelfjes, Elfie en Twaalfie en vele anderen. Om het kerstgevoel extra te versterken zo vlak voor de kerstdagen is er een markt en een schaatsbaan op het plein naast de Hema, gratis toegang met de mogelijkheid gratis schaatsen te lenen. Hier kunnen de kinderen ook gratis worden geschminkt, gratis ijspegel vangen, gratis marshmallows bakken, gratis op de foto met een winterse achtergrond enzovoort.

Daarnaast kunnen de kinderen drie verschillende workshops doen zoals houtjes branden. Wederom Gratis! En natuurlijk niet te vergeten, de Koopzondag om de laatste kerstinkopen te kunnen doen. Uiteraard staat de warme mede (honingwijn) en gluhwein klaar.

Foto’s: OldambtNu.nl (Archief)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button