AlgemeenOp stap

Jordan Roy brengt Freedom

- advertentie -

Winschoten – Wie ken de muzieklegende George Michael niet? Deze grootheid was een van de meest kleurrijke en succesvolle popsterren uit de Britse muziekgeschiedenis. Hij verkocht ruim honderd miljoen platen, nam meerdere Grammy’s in ontvangst en schreef talloze hits. Zanger en entertainer Jorden Roy, bekend van zijn deelname aan The Voice of Holland, brengt op zaterdag 19 januari een muzikaal eerbetoon aan George Michael in De Klinker.

- advertentie -

 Jordan Roy is onder andere bekend van zijn deelname aan ‘The voice of Holland’ en van de popgroep ‘Adlicious’. In ‘The Voice’ kreeg hij de eer om ‘The Edge of Heaven’ te vertolken en dat smaakte naar meer. Een prachtige theatertour is het gevolg met daarin vele nummer 1 hits en ontroerende gebeurtenissen uit het leven van George Michael. Zonder erbij na te denken zing je de nummers ‘Faith’, ‘Somebody to Love’ en ‘Jesus to a child’ mee.

In de voorstelling ‘Freedom’ komt niet alleen het solowerk van George Michael aan bod, maar ook de hits die hij scoorde met Wham! Samen met een swingende meerstemmige band, leidt Roy je langs prachtige nummers en anekdotes. Wil je voorafgaand aan de voorstelling rustig een hapje eten? Kies dan bij de bestelling van je tickets voor een heerlijk Engels buffet.

Kaarten voor de voorstelling zijn te verkrijgen via de theaterkassa en de website www.indeklinker.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button