AlgemeenIncidentenVideo

Auto slaat over de kop bij ongeluk A7 Heiligerlee (video)

- advertentie -

Heiligerlee – Op de viaduct boven de A7, de N964 bij Heiligerlee zijn donderdagmiddag twee voertuigen met elkaar in botsing gekomen. Hierbij is een auto over de kop geslagen de andere raakte van de talud.

- advertentie -

De hulpdiensten werden net voor kwart voor twee opgeroepen voor het ongeval. Drie ambulances kwamen met spoed ter plaatse. Er zijn drie mensen gecontroleerd in een ambulance, waarvan één iemand is overgebracht naar het ziekenhuis. De oorzaak van het ongeval is nog onbekend.

Het taxibusje en de personen auto liepen forse schade op. De oprit richting Winschoten is afgesloten. Berger Fruitema heeft de voertuigen afgesleept.

** Klik hier voor de video **

Foto’s: JB & Quintin Stoetman/ OldambtNu.nl
Video: Gerrie de Groot/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button